Jul i matsalen

Mera rött, ljus och ljusslingor finns i matsalen. Julgruppen på slagbordet har något år på nacken och växer så det knakar. Den står framme året runt. Jag byter bara ut några blommor i den. Enkelt och bra!


God fortsättning!

En god fortsättning önskar jag alla som tittar in här!

Julhelgen har vi tillbringat hos våra familjer. Mysigt med trevligt sällskap, god mat, sällskapsspel och mycket choklad. Trots det var det idag skönt att komma hem till vårt eget.

Julen här hemma går som vanligt i traditionellt rött. Tänkte bjuda på några foton från vårt julpyntade hem. Först ut är hallen. Ny favorit här för i år är det stora ljushuset. Mys med många ljus!
Bordslampor

I vardagsrummet har lamporna i fönstret fått lämna plats för ljusstakarna. Lamporna står i stället på våra sängbord där de passar alldeles strålande. Och det får ju naturligtvis till följd att jag börjat spana efter nya lampor till vardagsrummet... Här är favoriterna just nu:
 Foton från:
Louis Poulsen, Mio och Par Courrier


Julkort 2010

Nu är jag igång med årets julkort. En trevlig eftermiddag hos bästa pysselkompisen P idag resulterade i fyra nya kort. Temat i år verkar bli stämplar från Magnolia. Deras stämplar är så söta!


RSS 2.0