Vintrigt vackert

Snön har fortsatt att vräka ner och allt blir så vackert! När solen någon gång får en chans att titta fram passar jag på att pulsa runt huset för att fota. Vilken fantastisk vinter vi har!


Projekt Pysselrum

Som jag berättat tidigare ligger rusten av kontoret på is i väntan på att sambon ska bli helt ok i handen och kan lägga golvvärme.

Under tiden har jag klättrat på väggarna i min iver att få fortsätta rusta. Sedan kom jag på att jag ju faktiskt kan börja rusta ett annat rum istället. Kan själv! Mitt pysselrum ska inte ha golvvärme så där är det bara för mig att sätta igång!

Jag har inte visat foton från detta rum tidigare. Varför behöver jag väl knappast förklara när ni ser dessa foton... Men nu är jag på gång och det kommer att bli ett helt annat rum! Och definitivt inte lika lila... Den vita målarfärgen är framplockad.


Lyxig fresterska

Den här trevliga kanapén lärde jag känna på helgens auktion. Hon viskade förförande om hur jag skulle kunna sträcka ut mig i hennes mjuka famn framför öppna spisen... Och äta chokladpraliner... Och dricka rödvin... Klart jag inte kunde stå emot sådana frestelser! Hon fick följa med hem.

Vad tror ni om att måla allt trä svart? Skulle inte det kunna göra henne ännu mer läcker?Grönt är skönt!

Rusten av kontoret tog stopp innan vi ens hann börja. Sambon opererade innan jul en hand som strulat för honom sedan en tid tillbaka. Han är med andra ord inte i form för att bila upp golvet och lägga in golvvärme just nu...

Men ni tror väl inte att det hindrar mig från att planera och shoppa till blivande kontoret?! Senaste loppisfyndet är grönt och kommer att passa bra där inne tillsammans med våra gröna 50-talsfåtöljer.


Målad gästsoffa

Någon kanske kommer ihåg att jag hittade en bäddsoffa till blivande gästrummet på Blocket. Nu är soffan äntligen färdigmålad och gästrummet ska piffas. Fortsättning följer...


Jul i biblioteket -09

Här kommer nästa del i mini-serien "Jul i vårt hus". Lite rött har smygit sig in i biblioteket (men bokhyllorna fattas fortfarande).


Gott Nytt År!

Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig som tittar in här!

Vi firade in det nya året med goda vänner och middag här hemma.


RSS 2.0