Mys & Montering

Efter en trevlig middag hos grannarna i fredags har vi nu en riktig mys-helg hemma. Och vad passar då bättre än att montera nya prylar från IKEA?!


Webshop med bra service

Var på jakt efter en vacker mugg jag tidigare sett på nätet. Hittade den hos Ellis Corner där jag aldrig handlat tidigare. Tyvärr krånglade det med min kortbetalning när jag försökte lägga min beställning. Då fick jag se vad strålande service är!

Dag 1:
Kl 23:01 Mailar Ellis Corner & berättar att kortbetalning inte fungerar
Kl 23:11 Får ett mail tillbaka från Ellis Corner som beklagar strulet & erbjuder att dra av fakturaavgiften om jag väljer det betalsättet ist.
Kl 23:30 Gör ett nytt försök med kortbetalning & denna gång fungerar det.
Kl 23:35 Ellis Corner bekräftar min order och berättar att de skickar med någonting som plåster på såren.
Kl 23:40 Kryper nöjd & glad ner i sängen
Kl 23:45 Sover gott

Dag 2: Får en bekräftelse på att mitt paket är skickat

Dag 3: Hämtar ut mitt paket. Med i paketet fanns också en vacker plåtask för medicin som "plåster på såret".

Jag är mycket imponerad av det snabba svaret så sent på kvällen! Och glad över presenten jag fick!
 


Inte en klassisk skönhet...

... men oj så vackert detta moster var när det slet i trädgården och började uppfylla mina trädgårdsdrömmar!


Sambon gjorde en enorm insats och tillbringade en hel helg i grävaren. Själv var jag inte så duktig på att kontrollera odjuret, men det var hemskt roligt att försöka! Kanske grävmaskinsförare vore ett yrke att satsa på?!

Slutresultatet? Ja, det får ni vänta på... Det dröjer länge innan vi är klara. Först ska vi spränga sten. Lägga ut markduk. Köra dit några lass ny jord. Anlägga rabatter och gångar. Plantera växter. Det återstår som sagt en del arbete...

Fast en liten förhandstitt kan jag ändå bjuda på. En 65 m2 stor krater har vi nu i ena hörnet av trädgården. Och av alla stenar vi grävde upp har vi staplat en stenmur. Åhhhhh vad jag längtar till våren och det fortsatta arbetet!RSS 2.0