Brudklänningar

Den senaste tiden har jag haft en enda sak i huvudet: brudklänningar! De har svämmat över i mitt huvud så att jag inte kunnat tänka på annat. Nästan så att det puffat vita tyllkreationer ur öronen på mig!

Jag trodde att jag hade lååång tid på mig att prova och fundera, men det visade sig att det kan vara många månaders leveranstid på vissa klänningar! Men nu är det färdigt. Drömklänningen är inköpt och jag kan börja tänka på annat igen.

Till min förvåning såg drömklänningen inte alls ut som jag tänkt mig! Jag var helt säker på att jag ville ha en mycket enkel klänning med halterneck. Absolut inte utan axelband. Gissa vilken modell som såg snyggast ut på mig?! Utan axelband naturligtvis... Och ju fler klänningar jag provade, desto mer insåg jag att jag vill ha "extra allt" och inte alls något mycket enkelt! Hur klänningen ser ut tänker jag inte visa här. I alla fall inte än... Men jag visar gärna några andra vackra klänningar med detaljer jag nu fått lära mig att jag gillar: Knappar i ryggen, sjöjungfrumodell, spets, släp och broderier.Randig sovrumstapet spikad

Vi har nu fått hem tapetprovet till sovrummet och det såg lovande ut! "Gable stripe - French blue" från Ralph Lauren blir det.


Foto från Ralph Lauren


Romantikhelg

Här kommer en liten glimt från vår romantiska helg i huvudstaden. Underbara behandlingar, mat och avkoppling på Yasuragi spahotell som sedan toppades med besök på bröllopsmässa. Jakten på mitt livs drömklänning pågår!


RSS 2.0