Brudklänningen

Jag har alltid drömt om den dag jag skulle få ha på mig en riktigt vacker brudklänning. Inför bröllopet tillbringade jag många, många timmar med att titta på brudklänningar på nätet. Så nu när jag visat bilder från vårt bröllop får jag väl lov att bjuda tillbaka och visa min klänning också. Trots att jag tycker att det är lite läskigt att inte veta vem som ser dessa foton på oss. Jag hoppas i alla fall att klänningen kan inspirerna någon.

Det var först när jag började prova alla möjliga olika modeller av klänningar som jag insåg att jag inte alls ville ha en enkel halterneck-klänning. Jag ville ha en riktig prinsessklänning! Efter besök i många bröllopsbutiker hittade jag tillslut min Drömklänning.

Klänningen är från Modecas 2011 kollektion och heter Madeline. Det är en axelbandslös klänning i färgen ivory. Urringningen kantas av en liten spets. Ur en slits på ena sidan av kjolen puffar tyll fram. Klänningen har också släp och klädda knappar i ryggen. Det följde med en spetsbolero med gnistrande pärlor som jag bar i kyrkan.
Foto: Vår fotograf Ewa Salmi


Höst i vardagsrummet

Jag tänkte mig ett vardagsrum med lila färger i höst. Men så blev det inte. Det började med att vi såg en härligt höstfärgad matta på IKEA. Den hängde där på väggen och ropade att den ville följa med oss hem. Rea var det på den också. Utan att ha någon riktig plan för den stuvade vi in den i bilen.

Testade att lägga den under soffbordet och ropade hem färgglada kuddfodral i tyg från Svenskt tenn från Tradera. Jag tycker själv att det blev en stor skillnad från hur vi brukar ha det. Känns annorlunda. Men också höstigt och mysigt.


Istanbul

Vi har tillbringat några dagar med storstadssemester i Istanbul. En trevlig stad med alla stora sevärdheter som t.ex. Blå moskén, Haghia Sophia och Grand bazaar på promenadavstånd från vårt hotell i gamla stan. Mycket att titta på, god mat och inte alls så jobbiga försäljare som jag var lite orolig för. En stad jag gärna rekommenderar andra att besöka. Här finns en bra guide som hjälpte oss att sortera ut guldkornen under vårt besök.


RSS 2.0