Vårt perfekta bröllop!

Vår bröllopsdag i juni var en helt fantastisk dag! Allt blev verkligen så där helt perfekt som jag drömt om sedan jag var i dagis-åldern. Jag trodde inte att det var möjligt att precis allting skulle bli som jag drömt om. Men det blev det! Till och med alla små detaljer blev som jag tänkt mig. (Ja, det är mest jag som tänkt och drömt. Men H gillade som tur var mina planer.)

Ett exempel på en detalj från festen är de små askarna med hemmagjorda chokladpraliner som jag "alltid" vetat att varje gäst skulle få. Som tur är har jag vänner som snällt hjälpte till med att tillverka praliner & askar på löpande band. Jag är otroligt tacksam!

Vi har nu fått en dvd-skiva med massor av fotografier från bröllopet. Jag blir så lycklig av att titta på fotografierna och tänka tillbaka. Här kan ni också få se en av askarna som innehöll grönt silkespapper och tre sorters chokladpraliner.


Foto: Vår fotograf Ewa Salmi


Kommentarer
Postat av: Anna

Vilken fantastisk idé! Den ska jag sno om jag gifter mig nån gång i framtiden! Verkligen pyssligt och trevligt!



Härligt med så mycket äpplen. Hoppas det finns nåt musteri i närheten av er så ni kan musta.Mums!

2011-09-25 @ 12:02:49
URL: http://husprojektet.bloggplatsen.se
Postat av: engelsson

Det låter som om du verkligen haft ett riktigt sagobröllop.. Magnolia..det e ett av mina älsklingsträn.. Så jag håller verkligen tummarna..kram

2011-09-25 @ 18:37:58
URL: http://engelsson blogg.se
Postat av: Annette

Så härligt när man får det som man vill. Det är ju en underbar dag som man förhoppningsvis bara upplever en gång i livet. Jättesöta askar!



Kram Annette

2011-09-25 @ 18:54:34
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Gardenhouse

Vad underbart du/ni fick den dagen precis som den önskats, fantiserats och planerats för. Det låter som ett riktigt sagobröllop. UNDERBART!

Såå söta askar med gott innehåll.

Vackert...

Kram Sussi

2011-09-25 @ 22:09:08
URL: http://gardenhouse.blogg.se/
Postat av: InneoUte-Malin

Åh, vill se mer. :-) Så härligt att er dag blev som ni drömt om - eller till och med bättre. Mycket som ska klaffa. Vilken fin present till gästerna.



Kram Malin

2011-09-26 @ 22:01:15
URL: http://inneoute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se