En ny gammal barnsäng

Lillasyster sover fortfarande i vaggan som Storasyster tidigare använde. (Ska jag vara ärlig sover hon väl egentligen mest i min säng, eftersom hon då sover flera timmar i sträck istället för att vakna varje halvtimme...)
 
Jag var helt inställd på att köpa ytterligare en spjäl-/växasäng från Juno (eller Sebra) eftersom deras modell är den överlägset snyggaste spjälsäng jag sett. Men så snubblade jag över den här gamla sängen på loppis! Visst, det behövs en hel del slipande och ny färg. Men den kommer att vara såååå fin när jag är klar med den!
 
 

Blombuketter

Det är så härligt att skämma bort sig själv med blombuketter från trädgården. Alltid (nåja) är det någonting som blommar. Jättedaggkåpan sprider sig gärna så det är nästan ett måste att plocka buketter av den för att undvika att den fröar av sig. Jag klippte ner den helt och hållet efter första blomningen, men den kom tacksamt tillbaka ett varv till.
 
 
 

Sommarmorgon

Det här är sommar för mig! Att äta frukost ute i trädgården i nattlinne. Den här veckan har det varit för kallt, men jag är optimist och tror på sommaren och att det kommer fler varma dagar i september!
 
Solhatten virkade jag i våras. Det är så tacksamt att göra saker till Storasyster! Hon älskar den och har använt den hela sommaren. Mönstret kommer från boken Färgglad virkning. Men jag virkar väldigt hårt för inte ens vuxenstorlek passade till min lilla tjej. Jag fortsatte att öka och öka och vips blev den lite i största laget istället. Nästan så att jag kan ha den. Men det bryr sig inte Storasyster om som tur är. Och nu kan hon använda den i många år! 
 

RSS 2.0