Uteplatser

Våren är här och jag fantiserar om vad vi ska göra åt trädgården och uteplatsen. Något liknande det här vore väl inte så tokigt..?! Om någon har lust att komma hit och fixa det åt mig så kan jag bjuda på fika... Har vi en överenskommelse..? :)


Foton från LivingEtc

Rosa & Randigt

I måndags var jag till Stockholm för att magnetröntga mina knän som krånglar. Naturligtvis hann jag också med lite shopping. Hittade den här kudden hos Hans Mikaels som är en av favoritbutikerna. Jag blir så glad av den rosa färgen! Tyvärr var den vita butiken tillfälligt stängd, men det är plånboken desto gladare över! :)Spegel - Före & efter

I flera månader har jag letat och letat efter en spegel till lilla toaletten. Jag var på väg att köpa en från t.ex. House Doctor, men måtten stämde inte riktigt med vad jag hade tänkt mig.

Så en dag ringde mamma och berättade att hon hittat en fin spegel med exakt rätt mått på DollarStore av alla ställen. Fast spegeln var guldfärgad och inte vit... Men med lite sprayfärg var det problemet löst. Äntligen har jag min vita spegel i precis rätt storlek (och till ett helt ok pris)!


Tyger

I helgen hittade jag tre fina tyger så nu är det dags att sätta symaskinen i arbete.

Jag hade länge önskat mig en symaskin, men vi hade inte plats för en sådan i lägenheten. Här i huset finns gott om plats så jag fick en symaskin i julklapp. Kan inte påstå att den använts så flitigt hittills, men det ska det bli ändring på!


Ny konst på väggen

I påskhelgen var vi en sväng på den lokala konstrundan. Vi hittade en tavla som vi båda tyckte om så det blev faktiskt ett inköp. Tavlan heter "Dansen" och konstnären Marita Hayden. Att få upp lite tavlor på väggarna gör verkligen mycket för rummet.


Tillbaka från Costa Rica

Nu har det varit tyst här inne lite väl länge (mycket på jobbet efter semestern) så det är på tiden att börja blogga igen!

Vi hade en underbar resa till Costa Rica! Ett resmål jag kan rekommendera till alla som uppskattar vacker natur, ett rikt djurliv och härliga stränder. Nya kameran fick jobba hårt och jag passar på att bjuda på några foton jag blev extra nöjd med:


RSS 2.0