Kuddinköp

Det har varit tyst här inne ett tag nu. Under tiden har jag hunnit med bl.a. en semestervecka hos släkten i Finland. Lite shopping blev det naturligtvis. Fastnade för de här vackra kuddarna på Indiska. Jag vågade inte riskera att de var slut här hemma så de fick följa med på flyget hem. Passar bra till julen som blir traditionellt röd här hos oss.


 


Vitt i matsalen

Som jag berättade om tidigare har jag målat om och bytt tyg på stolarna i matsalen. Passade också på att sy en matchande duk i samma tyg som stolsdynorna.

Nu är det ljust och trevligt när solen lyser in på morgonen!Klart bättre än i somras! Vit färg gör verkligen underverk.


Nygammal tavla

Nu har jag hittat en till tavla som jag gillar. Stilen är lite annorlunda än den jag köpte av Lisa Rinnevuo. Prislappen likaså eftersom jag hittade den här på loppis... Jag föll för färgerna. Sedan har jag en vag föreställning av att kontoret ska inredas med en mix av modernt och retro. Visst känns väl den här retro? Kan det vara 60-tal kanske..? Ramen är av typ rotting.


Sommaren är bortstädad

Idag tog vi oss äntligen för att kånka in utemöblerna. Så skönt att ha det gjort! Nu kan snön få komma. Jag längtar efter jul!RSS 2.0