Välja KitchenAid

Igår var det H:s födelsedag. Tanken var att han skulle få en matberedare i present (han är mästerkocken och står för maten här hemma). Vi tittade på bl.a. KitchenAids matberedare. Upptäckte också att deras köksmaskin har tillbehör för att hacka och riva. Ska vi alltså skippa matberedaren och gå direkt på köksmaskinen som ju kan annat också..? Någon som har erfarenhet av att hacka och riva med KitchenAid..?


Höst i kvarteret

Vi var inte på väg att köpa hus. Jag surfade bara regelbundet på Hemnet ändå. Men så en dag fanns det där. Ett hus till salu i just det där området. Bara ett par år tidigare var jag i den delen av staden för första gången. Minns hur jag satt och gapade över hur vackert det var. Och nu bor vi här. I ett av de tre husen ut mot ängarna. Ibland är verkliga livet vackrare än drömmen. Särskilt en fin höstdag med sådana här omgivningar och grannar!


Höstmys

Nu är hösten här på riktigt. Vi kompenserar mörkret med att myselda i öppna spisen i vardagsrummet så ofta vi bara kan.


Sally har kommit hem till mig

Förra helgen var vi på mässan Hem & Villa. Jag svävade därifrån på ett litet rosa moln efter att ha köpt en tavla. Inte vilken tavla som helst utan litografin Sally av Lisa Rinnevuo! Jag har tidigare bara sett Lisas härliga tavlor på nätet och Sally har varit min favorit. Och nu ska hon upp på en vägg här hemma! Lyckan är stor!


Skrivbord

Nu börjar det klia i kroppen på mig efter att rusta nästa rum. Kontoret står högt upp på önskelistan. H vill vila och vänta lite till innan vi ger oss på nästa större projekt. Under tiden samlar jag inspiration och planerar.

Jag börjar luta mot en mix av 50-tal och modernt. Men att hitta snygga och stora skrivbord är inte det lättaste. Jag behöver mycket yta att sprida ut alla papper på när jag sitter hemma och jobbar!Foton från Pottery barnSköna hem


Matsalsstolar

Jag har avvaktat och känt efter, men jag trivdes aldrig riktigt med matsalsstolarna jag fyndade på Blocket. Tur att det är så lätt att ordna! I somras blev stolarna vita och nu har de också fått nytt tyg.Och så här var det de såg ut förr...


RSS 2.0