Ljusstakar i industristil

Den här helgen står min man på en bomässa med sitt vvs-företag. Deras monter fokuserar på värmepumpar, men det känns inte jätteintressant att blogga om här... Däremot har de som en rolig grej att man kan få bygga sin egen ljusstake av rördelar. Passar bra för alla som gillar inredning i industristil. Snygga ljusstakar blir det!
 

Barbastark

Hej! Det är jag som är Barbastark. Istället för att äntligen virka färdigt den där babyfilten tyckte MissStorm att det var en bra idé att sätta mig till världen. Och nu längtar jag efter mina syskon! Vill du också virka oss i Barbafamiljen finns ett bra (och gratis) mönster hos Mest Virkat.
 

En bokmals paradis

Det var en gång en kvinna som älskade att läsa. Åren gick och hon samlade på sig många, många böcker. Så en dag fick hon helt enkelt nog av böckerna och bestämde sig för att göra sig av med dem. Hon fyllde sin lilla bil med böcker och körde till sin arbetsplats och dumpade hela litteraturskatten i en sopcontainer där. Två varv med proppfull bil hann hon köra innan vår hjälte upptäckte henne. Vår hjälte tyckte att det var synd att kasta alla böckerna och erbjöd sig att ta med resterande böcker hem till sin bokslukande sambo. Kvinnan blev mycket glad över att någon visade intresse för hennes samling och skänkte resten av sina böcker till hjälten.
 
Hemma hos hjälten och hans bokslukande sambo började travarna med flyttkartonger, fyllda av böcker, snart göra det omöjligt att ta sig in i lägenheten. Bokslukaren gick igenom boktravarna och sorterade ut alla böcker hon ville läsa. Därefter ringde hon till sin kompis Bokmalen och erbjöd henne resten. Bokmalen trodde att hon hamnat i paradiset när hon klev innanför ytterdörren hemma hos sina vänner och såg alla travar med böcker.
 
Bokmalen fick även hon med sig en rejäl hög böcker hem som hon ville läsa. Det var både tantsnusk, nobellpristagare och allt där emellan. 166 stycken böcker för att vara exakt.
 
Resten av böckerna fick ett nytt hem hos släktingar, grannar och Röda korset. Slutet gott, allting gott!
 
166 stycken böcker som behöver få plats i mitt bibliotek

RSS 2.0