Födelsedagsfest

Det har varit tyst här på bloggen ett tag eftersom jag haft fullt upp med att fylla år. Jag fyllde jämnt i onsdags och det firade H och jag på annat håll. Igår var det dags för festen tillsammans med släkt och vänner. Vi hade ett cocktailparty med många gäster här hemma och det var mycket vi ville fixa innan dess.

När det gäller festförberedelser gillar jag att baka bäst. Jag är så förtjust i mitt förkläde från Nyblom & Kollén och den rosa skålen att jag bjuder på en liten glimt av mig själv här i bloggen.


En annan förberedelse som inte är fullt lika roligt är att laga all maten... Jag tror aldrig att jag har handlat så mycket mat vid ett tillfälle tidigare! Som tur är så är H en mästare i köket och snälla familjemedlemmar kom tidigare och hjälpte till de med.

Jag hade så roligt på festen! Älskar att ha huset fullt av alla jag tycker om!

Vi höll igång i 12 timmar så H och jag kom inte i säng förrän kl 5 imorse. Men kvällens största action var ändå en biljakt som utspelade sig här utanför. Polisen jagade ett drogpåverkat par och biljakten i hög hastighet utanför fönstret kunde varit hämtad från en film där poliserna körde på buset för att till slut preja ut dem på ängen och med dragna vapen slita ut föraren genom fönstret.


Kommentarer
Postat av: InneoUte-Malin

Oj, vad mycket mat! Härligt att du är nöjd med ditt firande. Förstår att baket blir extra kul med så fina attiraljer. :-)

2009-07-26 @ 20:21:05
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Annette

Grattis i efterskott!

Ett sånt snyggt förkläde!!! Jättefint. Och den skålen skulle jag gärna vilja ha.Spännande med underhållning på festen också... :-)Kram Annette

2009-07-28 @ 18:17:09
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Kikan

Stort grattis i efterskott! Kram Kikan

2009-07-28 @ 21:23:25
URL: http://hemmahoskikan.blogg.se/
Postat av: Evelina

Har du fyllt! Grattis i efterskott! :D

2009-07-31 @ 11:36:13
URL: http://evelinlinnea.blogg.se/
Postat av: Evelina

Grattis i efterskott, hoppas din dag var fin! :D

2009-07-31 @ 11:37:21
URL: http://evelinlinnea.blogg.se/
Postat av: Kikan

Åh, var har du köpt den fina rosa hjärtformade skålen? Är själv ute efter en sådan!!Svar: Vi var på Gotland i en vecka och då hann vi med att åka runt så gott som hela ön. Det finns ju självfallet mer att se och jag kommer absolut att åka dit igen, bara Visby vill man ha några dagar i och alla miljontals loppisar... Det är bra att kolla upp innan vilka saker man verkligen vill se och planera sin rutt efter det. Vi tog exempelvis Fårå och de norra delarna under en dag etc. Tyvärr hann vi inte med Karlsö men det får bli nästa gång. Så en vecka tycker jag absolut att man skall lägga om man ändå åker dit.Kram Kikan

2009-08-02 @ 10:20:59
URL: http://hemmahoskikan.blogg.se/
Postat av: Veronica

Sv: Tack så mycket! Grattis i efterskott till dig också :)

2009-08-04 @ 23:16:31
URL: http://veronicasfunderingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se