Brudklänningar

Den senaste tiden har jag haft en enda sak i huvudet: brudklänningar! De har svämmat över i mitt huvud så att jag inte kunnat tänka på annat. Nästan så att det puffat vita tyllkreationer ur öronen på mig!

Jag trodde att jag hade lååång tid på mig att prova och fundera, men det visade sig att det kan vara många månaders leveranstid på vissa klänningar! Men nu är det färdigt. Drömklänningen är inköpt och jag kan börja tänka på annat igen.

Till min förvåning såg drömklänningen inte alls ut som jag tänkt mig! Jag var helt säker på att jag ville ha en mycket enkel klänning med halterneck. Absolut inte utan axelband. Gissa vilken modell som såg snyggast ut på mig?! Utan axelband naturligtvis... Och ju fler klänningar jag provade, desto mer insåg jag att jag vill ha "extra allt" och inte alls något mycket enkelt! Hur klänningen ser ut tänker jag inte visa här. I alla fall inte än... Men jag visar gärna några andra vackra klänningar med detaljer jag nu fått lära mig att jag gillar: Knappar i ryggen, sjöjungfrumodell, spets, släp och broderier.



Kommentarer
Postat av: Gardenhouse

Grattis till klänningen, skönt att ha funnit sin dröm. Vilken spännande tid med planering och allt vad det innebär, lycka till!

Kram Sussi

2011-02-24 @ 13:54:00
URL: http://gardenhouse.blogg.se/
Postat av: Mia

Spännande!!

2011-03-01 @ 00:43:32
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Kikan

Åh vad underbart roligt att planera bröllop och grattis till klänningen. Jag skulle inte ha en med släp och vad blev det, en med släp så klart :) kram Kikan

2011-03-03 @ 08:20:38
URL: http://hemmahoskikan.blogg.se/
Postat av: Nanna

Åh vad fina!!! Längtar till den dagen jag också ska gifta mig... Hoppas att den kommer snart!

2011-03-03 @ 12:56:11
URL: http://nannashem.blogspot.com
Postat av: Designtjejen/Emmelie

Åhhhh så kul att du ska gifta dig och Yasuragi såg helt underbart ut!!! Jag har faktiskt ett presentkort dit som jag inte har använt än.. dina bilder var jätte fina! Ja, vad säger du.. ska vi vara med på listan över de mäktigaste kvinnorna nästa år!!??? :-) Det är bara att jobba på :-)

Kramar

2011-03-22 @ 19:33:19
URL: http://designtjejen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se