Istanbul

Vi har tillbringat några dagar med storstadssemester i Istanbul. En trevlig stad med alla stora sevärdheter som t.ex. Blå moskén, Haghia Sophia och Grand bazaar på promenadavstånd från vårt hotell i gamla stan. Mycket att titta på, god mat och inte alls så jobbiga försäljare som jag var lite orolig för. En stad jag gärna rekommenderar andra att besöka. Här finns en bra guide som hjälpte oss att sortera ut guldkornen under vårt besök.


Kommentarer
Postat av: Livet på solsidan

Istanbul! Har själv aldrig varit där men det verkar vara en riktigt häftig stad. Och så härligt att komma iväg några dagar för att hämta ny kraft.



Fast när jag hör Istanbul tänker jag på den gamla filmklassikern "Midnigt Express", som utspelades i Istanbul, eller var det Ankara?! Iaf, en grym film, som kanske inte ger en positiv bild av turkarna... Men filmen kom redan -78 så det har väl hänt en del kan man hoppas ;)



Hälsar Tamara

2011-11-07 @ 07:35:01
URL: http://livetpasolsidan.blogg.se/
Postat av: Gardenhouse

Oj vilken härlig tripp! Där verkar det vara gott att vara, jag har aldrig varit där, än iaf... Ska kika på ditt guide tips ;)

Ha en fin vecka!

Kram Sussi

2011-11-07 @ 14:57:31
URL: http://gardenhouse.blogg.se/
Postat av: Mia

Åh, den stan har jag drömt om att besöka länge.

2011-11-08 @ 18:29:58
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Mia

PS. Har precis länkat till dig idag, tycker du förtjänar en massa trafik här för du är så läsvärd och mysig och tjejer ska ju hjälpa varandra. :)



Kram

2011-11-09 @ 09:18:44
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se