Carl Larssons hem

Vi har besökt Carl Larssons hem i Sundborn. Genast börjar jag ifrågasätta om jag verkligen vill ha ett vitt hem... Det är allt bra härligt med alla hans färger också...Foton från www.carllarsson.se

Där pågår nu också utställningen Sundborn goes extreme again som "utmanar det svenskaste som finns och vänder upp och ner på det välbekanta och trygga".

Kan inte påstå att jag tyckte att den utställningen var särskilt bra. Det var mest ett försök att provocera. Och nästan all konst som skapas nu för tiden försöker väl provocera... Vore väl nästan mer provocerande att göra konst som INTE försöker provocera... Ojoj, nu låter jag väl som en gammal sur tant... :) Men det fanns en stor ljuspunkt i den här utställningen. Titta på de här underbara skorna som Åsa Westlund skapat! Oj om de bara kostat hälften så mycket... Räknade om priset i antal stolar hittade på loppis och kunde inte med gott samvete köpa skorna trots att de är fantastiskt snygga..!

Foto från http://www.asawestlund.com

Kommentarer
Postat av: Johanna

Härliga bilder från Carl Larsson-hemmet! Visst är det fint med färg också! Håller med om att skorna är läckra!Hoppas helgen varit bra, Kram!

2008-08-03 @ 21:49:09
URL: http://sodralycke.blogspot.com
Postat av: Anonym

Visst är de fina, både skorna från Åsa och Carl Larssons hem!

2008-08-03 @ 22:03:08
Postat av: Frida

Oj, det där var jag. Mitt namn försvann visst! :-)

2008-08-03 @ 22:03:34
URL: http://husmusen.blogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Va roligt! Fina bilder!

2008-08-03 @ 22:12:16
URL: http://inredning.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se