Välja KitchenAid

Igår var det H:s födelsedag. Tanken var att han skulle få en matberedare i present (han är mästerkocken och står för maten här hemma). Vi tittade på bl.a. KitchenAids matberedare. Upptäckte också att deras köksmaskin har tillbehör för att hacka och riva. Ska vi alltså skippa matberedaren och gå direkt på köksmaskinen som ju kan annat också..? Någon som har erfarenhet av att hacka och riva med KitchenAid..?






Kommentarer
Postat av: InneoUte-Malin

Utseendemässigt är ju valet lätt. Har dock ingen som helst erfarenhet... Fast hade jag känt att jag hade pengarna att lägga på en sådan pryl så hade jag nog inte tvekat på en Kitchen Aid - köksprylarnas Rolls Royce. :-)

2009-10-25 @ 20:55:56
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Anna smyger in

Det finns väl ingen bättre på marknaden..jag har hört att den är makalöst bra..jag har dock ingen själv..men jag vill haaaaa :D

2009-10-25 @ 21:20:38
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: Knaada

Jag har heller ingen erfarenhet. Men jag får rysningar bara jag tänker på multifunktioner! Jag är grymt sugen på matberedaren, men jag vill inte att den ska riva också. Jag vill att den ska röra och fungera!



Ser fram emot en utvärdering när ni har bestämt er!

2009-10-25 @ 22:11:07
URL: http://knaada.com
Postat av: Trevligheten

Om inte tillsatsen för rivning till köksmaskinen kostar för mycket kan det väl vara en ide att köra på det konceptet först och skulle Ni inte bli nöjd kan Ni köpa matberedaren senare. Jag antar att Ni vill ha köksmaskinen i vilket fall som helst ;-)

2009-10-27 @ 07:17:29
Postat av: Karolina

Jag har bara standardutrustningen till min KA än så länge så jag vet inte hur extratillbehören funkar, men jag är väldigt nöjd med maskinen i övrigt så jag antar att resten håller lika hög kvalité. Det enda jag ogillar med KA är att den inte "slickar" kanterna, har man tex en stor deg så kan man behöva stanna och skrapa av kanterna då och då.

Lycka till med ert beslut!

2009-10-30 @ 14:29:49
URL: http://www.itsahouse.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se