Inbjudningskort till bröllop

Jag fortsätter på bröllopstemat och har letat fram foton på våra inbjudningskort. Vi skickade med frankerade svarskort. Det gjorde det roligt för oss att ta in posten varje dag fram till sista svarsdatum. Lika spännande varje dag att se om vi fått några svar och att glädjas åt de som kunde komma. Svar via sms är ju så klart smidigare, men inte alls lika roligt att få!
 
På den högra sidan, inne i kortet, gjorde jag en ficka och stoppade ner tre olika flikar med information om festen, möjlighet till boende och vägbeskrivning.
 
 
 

Bröllopstårta

Så här i bröllopstider tänkte jag att det kunde passa bra med lite bröllopsinspiration. Närmare bestämt tårtinspiration!
 
När vi gifte oss ville jag ha en hög bröllopstårta (H hade inte några synpunkter på utseendet). Jag hade tänkt mig en tårta där man inte såg ställningen som tårtan vilade på. Men konditorn berättade att det måste vara en särskild sorts tårtbotten för att den ska orka med sin egen tyngd. Och tydligen var inte den sortens tårtbotten lika god. Så vi valde smak före utseende och använde en tårtställning för att få till höjden.
 
Tårtan bestod av hallon-, fläder- och chokladmousse täckt med vit choklad och hallonsås. Den dekorerades med likadana rosor som jag hade i min brudbukett. Tårtan smakade helt gudomligt och jag tycker att den blev jättefin!
 
Foto: Vår fotograf Ewa Salmi

Bröllopsdag

Det har nu gått 2 år sedan den fantastiska dagen då vi gifte oss. Grattis på vår dag älskling!
 

RSS 2.0