Vi är på gång!

Efter ett uppehåll i rusten (under tiden jag var gravid och lilltjen sedan var en bebis) är vi nu på gång igen! Turen har kommit till källaren där vi ska göra iordning ett gästrum.
 
Av mina foton att dömma verkar gästrummet få eget badrum. Det är inte tanken... Tyvärr har väggarna i källaren tidigare målats med en färg som inte släpper igenom fukt. Och på golvet ligger en plastmatta som inte heller släpper igenom fukt. Resultatet av att använda sådana material i en källare? Svartmögel under mattan och ruttna bjälkar i innerväggen. Väggen mot bastuns duschrum måste alltså rivas helt. Lika bra det eftersom vi då också fick bekräftat att det inte finns fuktspärr i duschrummet! Men nu ska allt bli nytt och fint! I alla fall gästrummet... Duschrummet ligger lågt på prioriteringslistan så dit stänger vi nog bara dörren. När vi väl fått upp en vägg igen vill säga...
 
 

Kommentarer
Postat av: Livet på solsidan

Vilka klåpare till hantverkare det finns. Fast det ofiffiga byggandet kanske gjordes av de tidigare ägarna. I så fall är det ju ännu värre!

Hur som ska det bli spännande att följa det där projektet. För nu får du allt rapportera lite eftersom ;)

Kram Tamara

Svar: Det kan vara så att de helt enkelt inte visste bättre på 50-talet då vårt hus byggdes..! Trist, men vi misstänkte att det var så här redan när vi köpte huset så det var iaf ingen överraskning.
Försöker rycka upp mig o bli flitigare med bloggandet, men det går sisådär... Men det är klart det är uppmuntrande att veta att någon väntar på mina uppdateringar! :)

Kram
MissStorm

2013-10-16 @ 07:15:18
URL: http://livetpasolsidan.se
Postat av: fia

Spännande att få följa detta projekt och jag hoppas du delar med dig när du har tid .
Med bebis i huset så har mna väldigt lite tid .. hihih konstigt nog att en så liten människa kan ta såå mycket tid.
kram.

2013-10-16 @ 09:56:59
URL: http://fiasdrommar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se